allaimitten.png

Coola Bananer är ett kreatörskollektiv bestående av produktionsbolagen SMART Productions och Polarna Produktion.

Kreatörskollektiv, vad är det för något?

Vi kallar oss så för att inte begränsa oss själva. Vi är inte enbart ett produktionsbolag, vi är inte enbart en reklambyrå. Vi är inte heller enbart summan av dessa.

Vi är en kreativ kraft som har skapat så vitt skilda saker som t.ex. sketcher för TV och radio, reklamfilmer för utställningar och företag, musikvideos för rockband, radioreklam för kommunala projekt, teaterföreställningar, studiofotograferingar, originalmusik till TV och kortfilm, grafisk design till hemsidor, event- och företags film från mässor och nöjesevenemang samt mycket annat.

Vi som arbetar för Coola Bananer har tillsammans flera decenniers erfarenhet av medieproduktion.
Vi har även högskoleutbildningar inom filmskapande, medieproduktion, strategisk kommunikation och marknadsföring. Vi brygger dessutom jäkligt gott kaffe!
För att en produktion ska göra ett intryck som består hos mottagaren måste man skilja sig från bruset som dagens väldiga medieutbud genererar.

Detta är Coola Bananers absolut starkaste sida.
Med humor och ”utanför boxen” tänkande, snygga verk som väcker känslor och starka manus skapar vi minnesvärda produktioner.

Vi är en helhetslösning.

Är du t.ex. intresserad av att marknadsföra ditt företag kan du komma direkt till oss. Vi börjar med att tillsammans med er analysera vad som är unikt med er och vilken målgrupp ni söker träffa med er kampanj. Sedan börjar det strategiska arbetet gällande vilket medium och vilken typ av marknadsföring som bäst lämpar sig utifrån analysresultaten. Vi står sedan för idé och manus, hela produktionskedjan och ordnar distributionen.

Kanske blir det en reklamfilmskampanj för TV, en bombmatteannonsering i tryckt media eller en varumärkesförstärkning i sociala medier som passa just er bäst. Vilken typ av produktion det än blir, så passar vi bäst till att utföra uppdraget.

Vi kan även hoppa på och av när som helst i arbetsgången. Vi kan stå för endast strategiskt arbete, idé och manus, produktion eller efterbearbetning om det passar ert projekt bättre.

Vi ser fram emot att samarbeta med er!

475b1ab76065b38d4481824ab1c6af66.wix_mp_1024.jpeg